De Heeren van Vroondaal

De Heeren van Vroondaal

Met De Heeren van Vroondaal krijgt Den Haag er een bijzonder stukje stad bij. Hier woon je in een exclusief huis aan de rand van het park, met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. En met het strand op fietsafstand. Hier geniet je van een ruime woning en royale tuin, met volop ruimte voor de kinderen om buiten te spelen.

Fase 6 van De Heeren van Vroondaal bestaat uit 27 karakteristieke, duurzame woningen. Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen 4 royale twee-onder-één kapwoningen en 22 schitterende Herenhuizen (in diverse uitvoeringen) en 1 vrijstaande villa’s. Met hun chique gevels, in een decoratieve stijl met veel ornamentiek en kleurig materiaalgebruik, zetten zij de toon in Westmadepark.

Klassiek en exotisch

Herkenbaar, met een unieke touch. Dat is het architectuurbeeld van De Heeren van Vroondaal, geïnspireerd op de klassieke Haagse architectuurstijl met exotische elementen uit het voormalige Indië. Bepalend voor dit beeld zijn rijke geveldetails, torentjes, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten in verschillende uitvoeringen. In De Heeren van Vroondaal is dan ook geen huis hetzelfde. Tegelijkertijd is eenheid gecreëerd door dezelfde kleuren gevelsteen toe te passen en diverse woningen met witte elementen of in wit keimwerk uit te voeren.

Lommerrijke omgeving

De onderlinge eenheid wordt verder versterkt door de verankering van de woningen in de openbare ruimte. De tuinen, hagen en groene hekwerken gaan naadloos over in de lommerrijke woonomgeving. De straten, met informeel karakter en smal wegprofiel dragen aan de rust en ruime van De Heeren van Vroondaal bij.

Zoekvenster sluiten