De Heeren van Vroondaal

Type H & J - Herenhuizen

Uitverkocht
Hoekwoning(en)
en
Rijwoning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
8 verkocht
woonoppervlakte138 t/m 150㎡Kamers5
Type H & J - Herenhuizen
Ik heb interesse
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
11148㎡236㎡5
12147㎡140㎡5
13138㎡140㎡5
14147㎡140㎡5
15140㎡140㎡5
16142㎡140㎡5
17140㎡140㎡5
18150㎡249㎡5
#

Beschrijving

Gelegen aan een gezellig woonstraatje, centraal gelegen in de 7e fase van de Heeren van Vroondaal liggen de 8 Herenhuizen van woningtype H en J.

Bijzonder is dat bijna alle woningen (op detailniveau) van elkaar verschillen: eigenlijk is bijna geen enkele woning gelijk. Het beeld van de woningen wordt bepaald door de enorme variatie. Zoals gezegd: nagenoeg geen enkele woning is gelijk. Schitterend  metselwerk wordt afgewisseld met rijke details, fraai vormgegeven luifels, ruimtelijke dakopbouwen en veranda’s.

Op de begane grond van de woningen bevindt zich de ruime woonkamer en leefkeuken. Op de eerste verdiepinge treffen we verder drie slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. De zolder is vrij indeelbaar en biedt daardoor voldoende mogelijkheid om bijvoorbeeld een extra slaap-/werk- of hobbykamer te realiseren!

Uiteraard geldt ook voor deze woningen dat duurzaamheid en energiezuinigheid centraal hebben gestaan bij het ontwerp. Wie wil hier nu niet wonen?

Parkeren
Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats op het mandelige (gemeenschappelijke) parkeerterrein dat achter de woningen is gelegen. U hoeft dus nooit te zoeken naar een parkeerplekje!!!

De Heeren van Vroondaal
De Heeren van Vroondaal in Den Haag is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en het “Grand Canal”, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier is wonen in een prachtig huis volop genieten. In De Heeren van Vroondaal vind je chique statige huizen, maar wel met een eigen signatuur.

De architectuur van de woningen in De Heeren van Vroondaal is geïnspireerd op de neo-renaissancistische architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, aangevuld met exotische elementen uit Indië. En dat levert een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit, is eenheid gecreëerd.

Zoekvenster sluiten