De Heeren van Vroondaal

Type C - Twee-onder-een kapwoningen

Uitverkocht
Twee-onder-een-kapwoning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
4 verkocht
woonoppervlakte156㎡Kamers5
Type C - Twee-onder-een kapwoningen
Ik heb interesse
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
58156㎡302㎡5
59156㎡263㎡5
60156㎡248㎡5
61156㎡248㎡5
#

Beschrijving

De klassieke & statige twee-onder-één-kapwoning van het woningtype C komt in De Heeren van Vroondaal – Fase 7 vier keer voor. De woningen zijn schitterend gelegen op een heerlijk ruim kavel. Het standaard woonoppervlakte van deze woningen bedraagt circa 155 vierkante meter, maar kan desgewenst worden uitgebreid door bijvoorbeeld een optionele uitbouw. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een uitbouw van maar liefst 2,4 meter.

Kenmerkend voor deze grote twee-onder-één kapwoningen zijn onder meer de grote raampartijen, de fraaie erker op de begane grond, het balkon op de 1e verdieping en de fraaie dakkapel ter plaatse van de 2e verdieping. Uiteraard benadrukken het metselwerk met de diverse details en het verschillende houten delen de chique, architectonische uitstraling. Op de begane grond treffen we aan de voorzijde van de woning een uiterst royale leefkeuken. De erker, met veel glas, biedt niet alleen extra ruimte, maar zorgt ook voor veel daglicht. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer. Middels openslaande deuren kan de zongunstig gelegen achtertuin. Op de eerste verdieping zich drie slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer en een separaat toilet. De vrij indeelbare tweede verdieping leent zich uitstekend als speel-, hobby- of werkruimte. Ook is het mogelijk om een dakkapel aan de achterzijde van de woning te plaatsen waardoor met gemak nog een extra slaapkamer is te realiseren.

Deze halfvrijstaande villa’s beschikken allemaal over een eigen garage/berging en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Ten slotte is zeker nog vermeldenswaardig dat de woningen “gasloos” worden gebouwd en zijn voorzien van een duurzame WKO-installatie met bodemwarmtepomp.

De Heeren van Vroondaal
De Heeren van Vroondaal in Den Haag is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en het “Grand Canal”, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier is wonen in een prachtig huis volop genieten. In De Heeren van Vroondaal vind je chique statige huizen, maar wel met een eigen signatuur.

De architectuur van de woningen in De Heeren van Vroondaal is geïnspireerd op de neo-renaissancistische architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, aangevuld met exotische elementen uit Indië. En dat levert een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit, is eenheid gecreëerd.

Zoekvenster sluiten