De Heeren van Vroondaal

Type L - Vrijstaande villa

Uitverkocht
Vrijstaande woning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
1 verkocht
woonoppervlakte180㎡Kamers5
Type L - Vrijstaande villa
Ik heb interesse
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
62180㎡402㎡5
#

Beschrijving

Wat een ruimte! En wat een detailleringen! In deze vrijstaande villa heb je maar liefst circa 180 m2 woonoppervlakte tot je beschikking! De villa is fraai gesitueerd op een ruim kavel. Dus zowel een zee aan ruimte binnen als buiten de woning! En het uitzicht! Wat een weelde...

Ook voor deze villa’s geldt dat er veel aandacht is besteed aan energiezuinigheid en duurzaamheid. De villa wordt zonder gasaansluiting gerealiseerd; de woning is voorzien van een geluidsarme (bodem)warmtepomp. Hiermee bent u helemaal klaar voor de toekomst!!

Heb je een kantoor aan huis? Een groot gezin? Met de maatvoeringen die je bij deze vrijstaande villa ter beschikking staat is bijna alles mogelijk! Op de begane grond van de villa treffen we een heerlijke ruime living en leefkeuken aan. Middels diverse raam- en deurpartijen ervaar je als bewoner de directe relatie met de tuin en de omgeving.

Op de 1e verdieping treffen we 3 grote slaapkamers, een luxe badkamer en – uiteraard – een separaat toilet. De vrij indeelbare tweede verdieping leent zich uitstekend als speel-, hobby- of werkruimte. Ook is het mogelijk om hier nog een extra slaapkamer is te realiseren. Wat een fantastische woning en wat een fantastische plek!

De Heeren van Vroondaal
De Heeren van Vroondaal in Den Haag is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en het “Grand Canal”, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier is wonen in een prachtig huis volop genieten. In De Heeren van Vroondaal vind je chique statige huizen, maar wel met een eigen signatuur.

De architectuur van de woningen in De Heeren van Vroondaal is geïnspireerd op de neo-renaissancistische architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, aangevuld met exotische elementen uit Indië. En dat levert een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit, is eenheid gecreëerd.

Zoekvenster sluiten