De Heeren van Vroondaal

Vroondaal: Heerlijk wonen op een unieke plek

Vroondaal ligt aan de zuidwestkant van Den Haag, nabij zee, strand en duinen. Dit honderd hectare tellende nieuwbouwproject ligt midden in het natuur- en recreatiegebied Madestein. Landgoed Ockenburgh, badplaats Kijkduin en the International School of the Hague bevinden zich vlakbij.

Vroondaal Hofstedepark en Westmadepark

Het noordelijk gedeelte van Vroondaal is in te delen in twee woongebieden. Tussen de Oostmadeweg en Madesteinweg ligt Hofstedepark, een luxe villawijk met onder architectuur gebouwde villa’s. Aan de Westmadeweg ligt Westmadepark. Hier wordt De Heeren van Vroondaal ontwikkeld. Doordat slechts enkele architecten verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van de woningen, gaan eenheid en diversiteit hand in hand.

Bereikbaar vanuit alle windstreken

Vanuit De Heeren van Vroondaal verruil je de rust en ruimte van Park Madestein in een handomdraai voor de dynamiek van Den Haag en de Randstad. Via de Madepolderweg bereik je de Nieuweweg die doorloopt in de Escamplaan richting het centrum. Even buiten Vroondaal kruist de Nieuweweg de Lozerlaan (N211), die aansluit op de A4 richting Rotterdam en Leiden. De A20, bereikbaar via de N213, biedt een snelle verbinding met Rotterdam, de Zuid-Hollandse eilanden en Zeeland.
Ook met de bus ben je snel op je plek van bestemming. Aan de Nieuweweg stap je op buslijn 34 naar Poeldijk, Monster, ‘s-Gravenzande en Hoek van Holland. Buslijn 86 stopt eveneens aan de Nieuweweg en brengt je naar Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, Maasland en Schiedam.

Zoekvenster sluiten